Medlemskap

MEDLEMSKAP


 

Välkommen som medlem i Stockholms Innovatörskrets STIK!

 

Ordinarie medlem

Vi har sänkt ordinarie medlemsavgift till 450 kr, för att harmoniera vår medlemsavgift med Svenska Uppfinnareföreningen (SUF). Som medlem i STIK är du dessutom automatiskt medlem i SUF och får ta del av även SUF:s förmåner, evenemang etc.

 

Fyll i din medlemsinformation på anmälningsblanketten nedan. Din medlemsavgift 450 Kr för 2021 betalar du in på bankgiro 5287-4054. Ange din e-mail adress som referens på betalningen.

 

När vi fått in din betalning på kontot är du medlem och kan dra nytta både Svenska Uppfinnareförenings och STIKS förmåner. Två medlemskap för priset av ett!

 

Intressemedlem

Du kan även välja att anmäla dig som intressemedlem. Nu kan alla visa sitt stöd för STIK och SUF utan att det kostar en krona! Ju fler vi är, desto lättare har vi att fågehör för våra angelägna och gemensamma frågor. Uppmuntra gärna alla du känner att gå med i STIK!

 

Fyll i din medlemsinformation på anmälningsblanketten nedan. Markera intressemedlem. Du är också välkommen att bidra till STIK med ett belopp som du väljer själv. Din bidrag betalar du in på bankgiro 5287-4054. Ange din e-mail adress som referens på betalningen.

 

Som Intressemedlem får du vårt medlemsnytt och kan följa vårt arbete här på hemsidan. Vi arbetar kontinuerligt på att öka ditt medlems-värde så besök oss gärna igen och se om det kommit till något ytterligare.

 
 
Kvinna
Man
Annat
 
 
 
 
 
 
Ja, jag har betalat 450 kr
Nej, jag är intressemedlem